Kategoriler
Proje Haberleri

Çardak Park Evleri satışları başladı

Çardak Park Evleri projesi eşsiz manzarası ve lüks mimari yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Büyükçekmece’de bulunan proje Cemrem İnşaat & Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 daireler ve 4 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 daireler ve 4 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 170 ve 175 metrekare olmaktadır. Dairelerde ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kreş, oyun parkı, hamam, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu, su deposu ve yangın merdiveni gibi özelliklere sahiptir.

Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı, hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Dairelerde Hilton banyo özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Beyaz eşya, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, mobilya, ankastre mutfak ve set üstü ocak bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kiler, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Dairelerde laminat zemin ve parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Çardak Park Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Çardak Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Çardak Park Evleri projesinde fiyatlar konut tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 1.450.000 TL ile 1.650.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 723 55 55 veya 0 (546) 465 15 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version