Kategoriler
Proje Haberleri

Casa Bravo Evleri Milas Satışa Sunuldu

Muğla Milas konut projesi KLC İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Muğla İli, Milas İlçesi, Dörttepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Casa Bravo Evleri Milas konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Dörttepe Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi yedi konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut blokları 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde havuz ve özel güvenlik yer almaktadır. Aynı zamanda daireler doğa manzaralıdır ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

2 katlı bloklardan oluşan Casa Bravo Evleri Milas  konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 70 metrekare büyüklüğündedir. Daireler bahçe katı ve üst kat seçenekleri ile sunulmaktadır.

Casa Bravo Evleri Milas Daire Fiyatları Ne Kadar?

Milas konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bahçe katı ve üst kat olmak üzere değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Doğayla iç içe olan konut projesi, Bodrum Merkeze 20 km mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Havaalanına 5 km, Denize ise 4 km uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0507 942 90 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version