Kategoriler
Proje Haberleri

Casa Garden Villaları Düzce satışları başladı

Villa projesi Coşkun Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Düzce villa projesi Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Casa Garden Villaları Düzce projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Darıca Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Otobüs Terminali’ne yakın bir konumda yer alan projede iki tip villalar yer almaktadır. Bu villalar ise 4+1 dubleks tipinden tasarlanmıştır. Villaların büyüklükleri ise brüt 175 ve 240 metrekare, net ise 225 ve 165 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Casa Garden Villaları Düzce projesinde yer alan villalarda adsl, parke zemin, teras, çelik kapı yer almaktadır.  Ayrıca seramik zemin, akıllı ev sistemi, wi-fi, çamaşır odası da yer almaktadır. Düzce villa projesindeki villalarda ise kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu sistemi gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca villalar yer den ısıtmalı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Casa Garden Villaları Düzce fiyatları ne kadar?

Darıcı villa projesinde yer alan villaların fiyatları, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca villaların fiyatları villanın bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 1 milyon 25 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 villalar 1 milyon 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

240 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villalar ise 1 milyon 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıların beğenisine sunulmuştur. Düzce villa projesinden kredi olarak villa sahibi olmak isteyenler için proje kredi kullanmaya uygundur. Ayrıca lansman dönemine özel fiyat avantajı ve uygun ödeme seçenekleri projede yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Casa Garden Villaları Düzce projesi Düzce Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin hemen yanında yer almaktadır. Yakınlarında kreş ve bakım evi, otobüs durakları, alışveriş merkezleri, eğitim kurumları yer almaktadır. Villa projesi ayrıca otoyol gişelerine de yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0545 680 81 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..

Exit mobile version