Kategoriler
Proje Haberleri

Casa Marie Trabzon fiyat bilgisi

Trabzon’un Of ilçesinde, Muzaffer İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Casa Marie Trabzon konut projesi, toplam 150 adet daireden meydana geliyor.

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Deniz manzaralı olan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 82 metrekare ila 202 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 15’i satılmış durumdaki konut projesinin ilk bölümünün Kasım 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Kalan daireler de 2021 yılının ocak ayında sahiplerine teslim edilecek. Konut projesi, toplam 8 adet bloktan meydana geliyor.

Casa Marie Trabzon konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 280 bin TL ila 350 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 300 bin TL ila 380 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler 330 bin TL ila 550 bin TL arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 700 bin TL’den satışa çıkarılıyor.

Konut projesinden şirket bünyesinde yüzde 40 peşinat vererek 24 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Casa Marie Trabzon konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Konut projesinde geniş peyzaj alanları bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde balkon da mevcut durumda. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Blokların 10 katlı olarak tasarlandığı konut projesinde, ısıtma sistemi olarak ise kombi tercih ediliyor.

Hem deniz hem de orman manzarasına sahip olan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi tam olarak nerede yükseliyor?

Casa Marie Trabzon konut projesi, Kardelen Sok. No: 7 Sulaklı Mah. 61830 Of/Trabzon adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0462 771 55 77 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.