Kategoriler
Proje Haberleri

Casa Mia Çorlu Farklı Konseptiyle Satışa Sunuldu

Konut projesi Ballıoğlu Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Tekirdağ konut projesi Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Önerler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 5 konut bloğundan oluşan Casa Mia Çorlu projesinde topraktan dairelerin satışlarına başlanmıştır. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından sahip olabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Önerler Mahallesi üzerinde yer alan 10 bin 751 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilmektedir. Proje toplam 30 adet daire olarak tasarlanmıştır. Toplu taşımaların kesişim noktalarına yakın bir konumda yer alan projede tek tip daireler yer almaktadır. Bu daireler ise 3+1 tip daire tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 190 metrekare olarak tasarlanmıştır. Daire içlerinde ankastre set, kumandalı panjur sistemi, ısıcam, yerden ısıtma sistemi gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda proje kapsamında teraslı zemin kat seçeneklerine de yer verilmiştir.

Proje kapsamındaki site içerisinde açık havuz, kafeterya, spor salonu, barbekü alanı gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda sitede basketbol, tenis ve futbol sahası, botanik bahçesi, kamelya, kapalı otopark, depo alanları, elektrikli şarj sistemi de bulunmaktadır. Casa Mia Çorlu projesinde yer alan daireler villa ile apartman dairelerinin artılarını bir araya getirmektedir.

Casa Mia Çorlu Fiyatları Ne Kadar?

Çorlu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda farklı kat ve cephelerde de satılık daireler mevcuttur. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 980 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Çorlu, Önerler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulacak pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0542 727 59 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.