Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Casa Montenegro projesindeki satın alımlarda avantajlar neler?

Avrupa Emlak Ödülleri 2020-2021 kapsamında Konut Geliştirme ve Çok Konut Mimarisi kategorilerinde 2 ayrı ödüle layık görülen Casa Montenegro projesi, Karadağ ülkesinin İtalya’yı gören sahil şeridinde inşa ediliyor.

Yeşil alanda, Adriyetik Denizi’nin manzarasına hâkim durumda olan konuma sahip projede 121 adet daire bulunuyor.

Casa Montenegro projesindeki seçenekler

İlk etabı 4 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edildiği projede, beş adet yatay mimarili; iki ve dörder katlı yapılar bulunuyor. Home In Montenegro tarafından inşa edilen projedeki bir odalı stüdyo konut tiplerinin büyüklükleri, 71,5 ile 72,7 metrekare arasındaki değerlerle inşa ediliyor.

Kişiye özel ödeme alternatiflerinin sunulduğu projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, 101 metrekare ile 111,1 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor. Havalimanı servisi, çamaşırhane hizmeti gibi çok sayıda donatının bulunduğu projedeki iki odalı ve bir salonlu ev tipleri, 89 metrekare ile 177,9 metrekare değerleri arasında yer alıyor.

Proje merkezî bir konumda yükseliyor

Turizm merkezleri, havaalanı, plaj ve marinalarla çevrili Casa Montenegro projesinde, satış sonrası kiralama desteği sunuluyor. Konut satın alanlara, Avrupa Birliği’ne üye olmak için aday konumunda bulunan Karadağ’a 2 hafta içerisinde oturma izninin alınması sağlanıyor.

Karabağ’ın AB’ye kabul olması hâlinde, Avrupa ülkelerinde dolaşım hakkı kolaylaşıyor. Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrine 40, Karadağ’ın Budva şehrine 17, Kotor’a 2 kilometrelik mesafelerde bulunan proje, doğayla iç içe merkezî bir konumda yükseliyor.

Ayrıca, proje içerisinde, resepsiyon, çamaşırhane, depolama hizmetlerinin yanı sıra fitness alanı, açık yüzme havuzu, oyun alanı ve site içerisinde kamelyalar bulunuyor.

Casa Montenegro nerede?

Adres: Setaliste Iva Vizina 10 Tivat / Karadağ

Telefon: +382 69 357950

Elektronik posta: [email protected]

İstanbul’daki satış ofisi nerede?

Adres: Maslak Mah. Dereboyu Cad. Meydan Sk. Veko Giz Plaza, No:3/85, Sarıyer / İstanbul

Telefon: +90 212 403 95 73

Telefon: +90 532 261 80 85

Elektronik posta: [email protected]

Taşınmaz Haber, Güncel Proje Bilgileri