Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Casaba Antalya’da teslimler yaklaşıyor

Casaba Antalya Evleri projesi Özpınarlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde 37 bin 003 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yaşama kazandırılıyor.

Bölgenin daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan Casaba Evleri projesi birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Altı katlı olarak tasarlanan bloklardan oluşan proje sosyal alanları ve alıcılarına sunduğu konforlu yaşam ile bölgede dikkat çekiyor.

Casaba Antalya Evleri daire özellikleri?

Casaba Antalya Evleri projesi bünyesinde 20 konut bloğunda toplam 313 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere üç farklı konutlar yer alıyor. Projedeki dairelerin 96 tanesi 4+1 dairelerden, 110 tanesi 3+1 dairelerde, 83 tanesi 2+1 dairelerden ve 24 tanesi de loft dairelerden oluşuyor. Casaba Antalya Evleri’nde 2+1 konutlar 120 metrekare, 3+1 konutlar 130 metrekare büyüklüğe sahip olurken 4+1 konutlar ise 220 metrekare olacak şekilde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin dışında ayrıca 26 adet 3 katlı cadde dükkanı da yer alıyor.

Casaba Evleri projesinde sosyal alanlar neler?

Casaba Evleri projesinde açık yüzme havuzu, tenis kortu, casaba mini club, casaba fitness center, basket sahası, mini golf sahası gibi sosyal alanlar ve 7/24 özel güvenlik hizmeti yer alıyor.

Casaba Evleri projesi ne zaman teslim edilecek?

Casaba Evleri Antalya projesinin 2019 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Casaba Evleri projesi nerede?

Konya altı plajına 5 dakika mesafede yer alan Casaba Evleri projesi Antalya, Gürsu Mahallesi, Boğaçay Mevkii, 381. sokak üzerinde yer alıyor.

Tel: 0 850 549 84 34