Kategoriler
Proje Haberleri

Casamare Bayraklı projesi teslim tarihi

İzka İnşaat’ın izlerini taşıyan ‘Casamare Bayraklı’ konut projesi İzmir Bayraklı’da yükseliyor. Bornova, Çiğli ve Konak gibi önemli yerlere 10 dakikalık mesafesiyle dikkatleri üzerine çeken proje tek bir blok üzerinden hayata geçmekte. Sizlerde göklere uzanan bu görkemli yapıda yerinizi ayırtmak için zaman kaybetmeyin. 

Casamare Bayraklı proje özellikleri

Tek bir blok halinde yükselen bu görkemli yapı 40 bin metrekarelik bir alana sahiptir. Denize sıfır konumuyla, göklere uzanan bina daire seçeneklerini 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon olarak belirledi.

Projede yer alan dairelerin boyutları ise 60 ila 195 metrekare arasında değişmektedir. Tamamen sizin istekleriniz baz alınarak inşa edilen bu yapı tamamlanmak için gün sayıyor.

Sahip olduğu sosyal donatılar nelerdir?

Aynı zamanda tek blok halindeki bu yapı, Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı’nın yanı başında yükselmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 7/24 güvenlik hizmeti, kameralı güvenlik sistemi, açık ve kapalı otoparkıyla hemen göze çarpan özelliklerine; fitness center, spor salonu, teras, çocuk oyun alanı, yeşil alanları ve özel peyzaj çalışmaları eklenmiş ve kendini ön plana çıkarmayı başarmıştır.

Teslim tarihinin 2020 yılının son ayı olarak belirlendiği konut projesi henüz fiyatlarını belirlemedi.