Kategoriler
Proje Haberleri

Casamarin Panorama Urla villalarının fiyatı ne kadardır?

Casamarin Panorama Urla konutları, Urla’daki en lüks villalardandır. Tüm villa daireleri deniz manzarasına sahiptir. Tüm daireler için özel yüzme havuzları ve araç park yerleri mevcuttur. Ayrıca ADSL altyapısı, beyaz eşya ve 1. Sınıf kalitede elektrikli panjurlar da villaların sahip olduğu özelliklerdendir. Yerden ısıtmalı olan dairelerin hepsinde modüler mutfak ve banyo sistemleri bulunmaktadır. Doğal ve yapay peyzaj alanları ise bahçe güzelliğine katkı sağlamaktadır. Bahçe alanındaki yeşillikler ise otomatik sulama sistemi ile düzenli olarak sulanmaktadır. Bununla birlikte villa dairelerinin yalıtım çalışmaları da tamamlanmıştır. Ses ve ısı yalıtımı sayesinde, daire sakinlerinin konforunu bozabilecek durumlar engellenmektedir.

Villaların içinde, ebeveyn banyosu ile beraber 3 banyo vardır. Tripleks villa daireleri arayanlar için iyi bir seçenek olan bu konutlarda 5 oda, 2 salon mevcuttur. Dairelerin büyüklük oranları ise brüt 306 metrekaren, net 243 metrekaredir. Bununla birlikte Casamarin Panorama Urla ilçesindeki konumuyla da önemli olmaktadır.

Bu villalar nerededir?

Kaliteli konut prijeleri ile tanınan Eruz Yapı, bu projesini İzmir’de gerçekleştirmiştir. Urla ilçesinin Denizli Mahallesi’nde yer almakta olan villalar, Tuana Evler ve Olea Sitesi’ne kısa mesafededir. Kocadere Mahallesi Camii’ne de çok yakın olan bu konutların civarında iki okul da bulunur. Bunlar, Perihan Mahmut Celaleddin Demirgüneş Ortaokulu ve İskele Ortaokulu’dur. Şehir gürültüsünün uzağında olmasıyla değer kazanan villalar, Adalar Denizi’ni tam karşıdan görmektedir.

Casamarin Panorama Urla satılık daire fiyatları ne kadardır?

İzmir satılık villa ilanlarındaki pek çok proje gibi Casamarin Panorama Urla da yüksek bir fiyata sahiptir. Bu yılın Mart ayında başlayıp 2022 Mayıs’ında sonlanması beklenen proje, 4.750.000 TL değerindeki konutlardan meydana gelmektedir. Daha detaylı bilgi almak için 0553 314 0400 ya da 0232 768 3666 numaralarını aramak mümkündür.