Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Casamarin Suits ferah konseptiyle alıcılarını bekliyor

Urla’da bulunan Casamarin Suits projesi, 13 dönümlük arsa alanına sahip. Eruz Yapı tarafından yaşam bulan proje, teras alanının terası, camekânlı konutları; konutların gördüğü ağaç ve deniz manzaralarıyla ön plana çıkıyor. Konutlarının ve site alanının ferah ve geniş formu, projenin karakterini oluşturuyor.

Site içerisinde yatay mimarili sekiz adet yapıdan oluşan proje, süit tipi 171 adet konuta sahip durumda. Açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra çocuklar için de bir yüzme havuzunun bulunduğu proje, deniz kenarının yanı başında bulunuyor.

Sınırsız yüzme keyfi sunan projedeki bir odalı ve bir salonlu evler, 72 metrekarelik alana sahip durumdayken iki odalı ve bir salonlu konutların büyüklüğü, 102 metrekare ile 152 metrekare değerleri arasında yer alıyor.

Casamarin Suits projesindeki 3+1 ve 4+1’ler

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı ve satışlarının devam ettiği projedeki üç odalı ve bir salonlu süitlerin büyüklüğü, brüt 203 metrekare değerinde. Güvendik Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki dört odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklüğü ise brüt 256 metrekare.

Söz konusu dairelerin içi, ankastre beyaz eşyalarıyla ve merkezî klima sistemiyle beraber teslim ediliyor.

Projedeki konut fiyatları

Casamarin Suits projesindeki bir odalı ve bir salonlu daireler, 950 bin Türk lirasından satışa çıkarılıyor. Denize sıfır durumda olan projedeki iki odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı ise 1 milyon 350 bin Türk lirasından başlıyor.

Spor salonuna sahip durumda olan projedeki iki oda ve bir salonlu evlerin fiyatları, 1 milyon 675 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Casamarin Suits projesindeki sosyal donatılar

İlçenin merkezî bir konumunda bulunan projedeki açık yüzme havuzunun yanı sıra tüm mevsim hizmet veren ısıtmalı havuzu; çocuklar için oyun alanları, sauna, fitness merkezi, yürüyüş parkuru ve mescit bulunuyor.

Adres: Güvendik Mah. Mavi Plaj Cad. No:128 Urla/İzmir

Telefon: 0232 768 36 66

Exit mobile version