Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Casamarin Suits konutları İzmir Urla’da yeni alıcılarını bekliyor

Casamarin Suits projesi Eruz Yapı imzasıyla İzmir’in Urla bölgesinde hayata geçiyor. Hemen teslim konutlardan ev sahibi olmak isteyenler, krediye uygun yapılardan 910 bin TL’den başlayan fiyatlarla anahtarını alabilir.

Casamarin Suits özellikleri

Ege Bölgesi’nin en sevilen şehri İzmir’in Urla bölgesinde yükselen konutlar 13 bin metrekarelik arsa üzerinde, 8 bloktan meydana gelmiştir. Eruz Yapı güvencesi altında alıcı tercihlerine bırakılan daire seçenekleri, 1+1’den başlayarak 4+1’e kadar geniş bir yelpazeyi barındırır. 1+1 dairelerin boyutları brüt 72 metrekare, 2+1 dairelerin boyutları ise 102 ila 152 metrekareden değişiyor. 3+1 dairelerde bu boyutlar brüt 203 metrekareden geniş ailelere yaşam fırsatı sunarken, 4+1 dairelerde brüt boyut 256 metrekareye kadar fırlamıştır.

Casamarin Suits projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkezi başlıca sosyal donatı seçeneklerini oluşturuyor. Kameralı güvenlik sistemiyle korunan bölge, iskele ve plaja yakınlığıyla da hemen göze çarpmaktadır.  Deniz manzaralı konutlarda araç parkı için açık otopark bulunuyor. Mescit ile bütünleşen alanlar, yürüyüş parkuru ile sağlıklı yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Bina içlerinde jeneratör, asansör ve resepsiyon hizmetlerine yer verildi. Konutlarda teslimler ankastre beyaz eşya, İnterkom sistemi, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası ile başlar; balkon ve merkezi klima sistemiyle tamamlanır. Isı pay ölçerlerin bulunduğu dairelerde aynı zamanda yeni trendlere uygun bir balkon bulunuyor.

Projede ulaşım imkanları

Casamarin Suits konumu bakımından alıcılara birçok avantaj sağlamıştır. Çeşme Marina’ya 2 dakikalık mesafesi, iskeleye olan 5 dakikalık mesafeyle birleşmiş; hastaneye ise 15 dakika içinde ulaşım imkânı getirilmiştir. Zaman kaybı bakımından oldukça değerli olan konutlar, Kitesurf Merkezi’ne 20 dakika, Güzelbahçe’ye 20 dakika ve Narlıdere’ye 30 dakikada yer alıyor.

Projede daire fiyatları

Casamarin Suits konutlarında alıcıya Eruz Yapı tarafından kolaylık sağlanmıştır. Daireler krediye uygun bir şekilde satışa sunulmuş olup, minimum fiyat aralığını 910 bin TL’den başlatıyor. Tercihlere göre artan fiyatlar 1 milyon 600 bin TL’ye kadar uzanmakta iken; inşaat sırasında binaların yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanan projeden ev sahibi olmak için aşağıda belirtilen iletişim adreslerinden birini kullanarak firmayla irtibatta kalabilirsiniz.

Detaylı bilgi:

Güvendik Mah. Mavi Plaj. No:128 Urla/İzmir

0232 768 36 66

[email protected]