Kategoriler
Emlak Haberleri

Casamax Antalya teslimleri 2021’de başlıyor

Casamax Antalya projesi Antalya, Konyaaltı’nda yeni alıcılara kapılarını açıyor. Özpınarlar İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu bilgisi verildi.

Casamax Antalya proje özellikleri

Özpınarlar İnşaat Grubu’nun hayat verdiği konut projesi Antalya’nın Konyaaltı’nda sizleri bekliyor. 10 Blok üzerinden tasarlanan proje toplamda 408 daireden meydana gelmektedir. Casamax Antalya projesinde daire seçeneklerinin yanı sıra kişilere 18 ofis, 40 dükkan ve 1 plaza imkânı getirildi. 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında değişen daire tiplerinde boyutlar; 2+1 dairelerde 100, 110 ve 120 metrekare, 3+1 dairelerde 175 metrekare ve 4+1 dairelerde 200 metrekareye kademeli bir şekilde yükselmektedir.

Casa serisini piyasaya sunan Özpınarlar, daha önce çok beğenilen Casa Viva, Casa Riva, Casa Diva ve Casaba projeleriyle popülaritesini korumuştu. Antalya’da projelerini genişletmeye devam eden gruptan çok beğenilecek yeni bir projeye adım atıldı. Konyaaltı’nın çehresini güzelleştirecek olan projenin adına ‘Casamax’ veren proje sahipleri, kalite ve lüksü bir araya getiriyor. Yeşilliklerle kaplı peyzaj alanları ve sosyal donatı seçenekleriyle seri güzelleştirilmeye devam etmektedir.

Projede sosyal donatılar

Casamax Antalya projesinde yeni alıcıların çeşitli sosyal donatılar nedeniyle gözleri kamaşmaktadır. Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu ile açılış yapılan donatılarda, çocuk oyun alanları her ebeveynin aradığı başlıca mekanlardan birisidir. Fitness salonu sayesinde sağlıklı yaşama adım atan bireyler, market ve kafe gibi sosyal alanlarda hem temel ihtiyaçlarını hem de sosyalleşme hayallerini gerçekleştirecekler.

Restorana yer verilen projede, güvenlik personelleri 7/24 aktif bir şekilde alan koruması yapıyor. Kameralı güvenlik sistemleriyle desteklenen iç ve dış çevre, kapalı otopark alanıyla güvenlik modelini zenginleştirmektedir. Tüm bunların yanı sıra süs havuzuyla desteklenen çevrede kuaför gibi belli başlı hizmetlerin bulunduğu unutulmamalı. Bina içlerinde asansöre yer veren Özpınarlar ailesi, konutlarda ebeveyn banyosu ve balkonu tasarım sürecinden geçirdi.

Projede daire fiyatları

Casamax Antalya projesi Antalya’nın Konyaaltı’na taşınmak isteyen bireylere beklenen fırsat geldi! Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiş bu yapılarda ödeme koşulları kişiye özeldir. Fiyat aralığının 2+1 dairelerde minimum 1 milyon 400 bin TL’den başladığı ve tercihe göre 1 milyon 600 bin TL’yi bulduğu bildirildi. 3+1 dairelerde ise bu aralık 2 milyon 100 bin TL’den başlatılmıştır. Teslim tarihlerinin Aralık 2021 olduğunu söyleyen firma, satışlar için sizleri iletişime davet ediyor.

Detaylı bilgi için:

0242 316 73 93

Akdeniz Ünv. Batı kapısı girişi yanı Konyaaltı/Antalya

Diğer proje haberleri için tıklayınız…