Kategoriler
Proje Haberleri

Çaycuma Green Life Konutları satışları devam ediyor

Çaycuma Green Life Konutları projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Zonguldak Çaycuma’da bulunan proje Algül Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 130 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra özel peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Dış özellikleri içerisinde hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özellik yer almaktadır.

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Özel yapım ahşap kaplamalı çelik kapı bulunmaktadır. Ayrıca özel tasarım mutfak dolabı ve mobilya kapı yapılmaktadır. Aynalı özel yapım vestiyer bulunmaktadır. Mutfakta üçlü ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin uygulaması yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak ve priz mevcuttur.

Çaycuma Green Life Konutları konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Pehlivanlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Konutlar havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Çaycuma Green Life Konutları fiyatları ne kadardır?

Çaycuma Green Life Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 725.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 067 86 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…