Kategoriler
Proje Haberleri

Çaycuma Yaman Koru Evleri özellikleri neler?

Kamil Mantarlı İnşaat firması tarafından Çaycuma konut projesi hayat bulmaktadır. Çaycuma Yaman Koru Evleri konut projesi Zonguldak İli, Çaycuma İlçesi, Yeni Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında inşaat çalışmaları ve daire satışları devam etmektedir.

Zonguldak’ın en güzel konumu olan Çaycuma merkezde hayata geçirilen proje, Yeni Mahallede yer alıyor. Zonguldak konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Çaycuma İlçesi, Yeni Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje 4 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Kamil Mantarlı, estetik, kalite ve güven hususlarını merkezde tutarak, insan yaşamında verdiği değeri bütün projelerinde göstermektedir.

Çaycuma Yaman Koru Evleri konut projesindeki daire içleri lakpanel mutfak dolabı, 1.sınıf kapılar, geniş vestiyer, görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda proje asansörlü olup, otopark gibi olanaklara da sahiptir. Zonguldak konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 90 metrekare alana sahipken, 4+1 tip daireler ise brüt 168 metrekare alana sahiptir.

Konut projesi, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda yer almaktadır. Aynı zamanda Kamil Mantarlı İnşaat güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Çaycuma Yaman Koru Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Zonguldak Çaycuma konut projesinde yer alan konutların fiyatları özel fiyatlarla sahiplere sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları 330 bin TL’den başlayıp 750 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Aynı zamanda özel fiyatlarla satışa sunulan dairelerin satışlarında firma avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Proje Nerede Bulunuyor?

Çaycuma Yaman Koru Evleri konut projesi Yeni Mahallede, Çaycuma/Zonguldak adresinde yer almaktadır. Proje konumu itibari ile Müftülük Binasının karşısında konumlandırılmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0532 310 12 31 ve 0541 246 37 67” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız