Kategoriler
Proje Haberleri

Cbc Aura Villaları 2 satışları başladı

Cbc Aura Villaları 2 projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cebeci Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 192 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor salonu ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ise ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda yüksek güvenlikli çelik kapılar bulunmaktadır. Kiler, klima, panjur, spot aydınlatma, şömine ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Cbc Aura Villaları 2 konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi Kazımpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte market, hastane ve üniversite gibi birçok alan mevcuttur. Ayrıca projenin konumu Mavişehir’e 15 dakika, İzban ve otoban bağlantısı gibi ana ulaşım alterlerine 3 dakikalık mesafede yer
almaktadır. Dolmuş, otobüs durakları ve tren istasyonu yakın konumdadır.

Cbc Aura Villaları 2 fiyatları ne kadardır?

Cbc Aura Villaları 2 projesinde daire fiyatına villa sahibi olma imkanıyla karlı bir yatırım fırsatını sunmaktadır. Brüt 192 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 449 12 42 veya 0 (542) 313 19 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Cbc Aura Villaları 2 satışları başladı” için bir yanıt

4+1 villaları ne zaman görebilirim. Fiyatı ne kadardır. Belli bir ödeme planı istenmektemidir.

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version