Kategoriler
Proje Haberleri

Cebeci Aura 2 projesi konumu

İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Ulukent’te, Cebeci Yapı imzasıyla hayata geçirilen Cebeci Aura 2 konut projesi, toplam 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

4 blokta 140 adet konuttan meydana gelen inşaat projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 110 metrekare ila 160 metrekare arasında değişiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

Cebeci Aura 2 konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 435 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yüzde 60’ı satılan konut projesinde, yüzde 35 peşinat vererek kalan kısım için vade farksız 22 ay taksit yapabilmek mümkün. Ayrıca konutlar banka kredisine de uygun durumda bulunuyor.

Cebeci Aura 2 konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesinin alıcılarına yüksek oranda prim sağlayacağı tahmin ediliyor. Havuz manzaralı olan konut projesi, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor.

Konut projesi; İzban Ulukent istasyonuna 600 metre, çevre yoluna 700 metre, Sada Hastanesi’ne 5,5 kilometre, Kent Hatanesi’ne 12 kilometre, Bostanlı İskele’ye 17 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na ise yaklaşık olarak 40 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Yeşil dostu olan ve geniş peyzaj alanları bulunan Cebeci Aura 2 konut projesi, Ulukent-Menemen/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 232 449 12 42 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.