Kategoriler
Proje Haberleri

Cebeci Aura 2’de çalışmalara başlandı

İzmir’in Menemen ilçesine Ulukent’teki Aura 1 projesiyle dikkatleri üzerine çeken Cebeci Yapı, aynı bölgede inşa edilen Aura 2’yle de iddialı. Cebeci Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci, “Yeni projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Şirket Ortağı ve Yönelim Kurulu üyesi Ali Cebeci, şu anda Ulukent’te iki projelerinin devam ettiğini söyledi. Cebeci, “Ulukent’teki ilk site projelerinden biri olan Aura 1’de beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık ve bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadık. Bu ilgi ve müşterilerimizden gelen talepler sonrasında yine Ulukent’te ikinci projemiz olan Aura 2’ye başladık” diye konuştu.

Ali Cebeci, 2019’un başlarında teslim edilecek 2017’nin ilk aylarında başladıkları, 3 blok ve 210 konuttan oluşan Aura 1’de C Blok inşaatının tamamlandığını, A ve B bloklarda da sona gelindiğini kaydetti. Cebeci, bu yıl başladıkları, 4 bloktan oluşan Aura 2’de ise temel çalışmalarının tamamlandığını, 2 blokla kaba inşaatın sona yaklaşıldığını müjdeledi.

Ali Cebeci, proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Aura 2’de 11 dönüm arazi üzerinde yükselecek 4 bloktan oluşan projede, ihtiyaca yönelik farklı metrekare seçenekleriyle 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde toplam 140 konuttan oluşan bir yaşam alanı oluşturuyoruz.”