Kategoriler
Proje Haberleri

Cebeci Loft daireleri satışa çıktı

Cebeci Loft projesi, Karanlar İnşaat şirketinin projelerinden bir tanesidir. Satışa çıkmış olan dairelerin hepsi 1 + 1 odalıdır. Bununla birlikte proje alanı, Ankara’nın merkezi bir noktasında bulunmaktadır. Dolayısıyla bu daireler pek çok eczane, sağlık merkezi, market ve okul ile oldukça yakın bir mesafede yer alır. Ayrıca Abidin Paşa Parkı da en fazla 5 dakikalık bir yürüme mesafesi kadar yakınındadır. Konum özellikleri dışında ise bu konutların teknik özellikleri de alıcılara hitap eden detaylara sahiptir.

Merkezi sistemle ısınan bu konutlar, özellikle yatırım amacı ile Ankara Çankaya’da 1 + 1 satılık daire arayanlar için en iyi seçeneklerdendir. Ayrıca tüm daireler balkonludur. Engelli bina sakinleri için de uygun olarak tasarlanmış araç park yeri ve bina girişi, önemli olan diğer detaylardandır. Büyüklükleri brüt 65 metrekare, net 52 metrekare olan bu dairelerin fiyatları ise birbirinden farklıdır. Site alanı içerisinde olmayan 3 katlı binanın daire fiyatları, 285.000 – 325.000 TL arasındadır.

Dairelerin anahtar teslimi ne zamandır?

Cebeci Loft satılık 1 + 1 dairelerin anahtar teslim tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlenmiştir. Dolayısıyla, hala sürmekte olan inşaat çalışmaları yaklaşık olarak 8 ay sonra tamamlanabilecektir. Çankaya’nın merkezi bir noktasındaki bu proje, inşaatı tamamlanana kadar yüksek oranda talep alabilecek durumdadır. Yatırım ya da ikamet amacı ile 1 + 1 odalı konut arayanlar, Karanlar İnşaat’ın bu konutlarını da göz önüne almalıdır.

Cebeci Loft satılık 1 + 1 daireler nerededir?

Bu projenin bulunduğu alan, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Ertugrul Gazi Mahallesi’ndedir. Şehit İsmail Kılıç Sokağı’ndaki bu dairelerin yakınında bazı marketler şubeleri mevcuttur. Bunlar Şok, A 101, Kiler ve Carrefour SA’dır. Cebeci Camii ile Köşk Camii’ne de yakın olan Cebeci Loft konutları, Ankara Dikimevi Metro İstasyonu’nun da yakınında sayılır.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak da mümkündür. Bunun için 0532 553 2070 ya da 0312 504 2838 numarasını aramak mümkündür.

Benzer haberler için lütfen tıklayınız.