Kategoriler
Proje Haberleri

Çelebi Ala fiyat listesi

Bursa şehrine bağlı bulunan Nilüfer ilçesinde Çelebi Ala projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Çelebiler İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çelebi Ala fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz?

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje yedi adet konut bloğundan meydana geliyor. Yüksek mimarisi ile adından söz ettiren proje 10 katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 312 adet konut barındıracak şekilde alıcılarına sunuluyor.

Projede daire özellikleri neler?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutlar daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Çelebi Âlâ projesindeki konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar 145 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların büyüklükleri ise 150 metrekare olarak tasarlandı. Projede bulunan 5+1 konutlar ise 244 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Çelebi Ala fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların büyüklükleri daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

  • Çelebi Âlâ projesinde yer alan brüt 165 metrekare 3+1 daireler 649 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.
  • Projede yer alan brüt 140 metrekare 3+1 daireler 719 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Konut projesindeki brüt 290 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip deluxe daireler ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Nilüfer konut projesinde kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca projede fitness salonu, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanı bulunuyor. Çocuklar için oyun alanı bulunan projede yürüş parkuru ve oyun odası da mevcuttur.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen projedeki daireler Ataevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Çelebi Ala projesi Cihan Sokak’ta yer alıyor.

Konut projesi Podyumpark’a 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na 3 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca proje metro istasyonuna 3 dakika, hastane, okul ve alışveriş merkezlerine yakın bir konumdadır.

Tel: 0224 441 11 10

Ayrıca benzer proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.