Kategoriler
Proje Haberleri

Çelebi Nova Bursa Lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Ataevler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Çelebi Group firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Çelebi Nova Bursa konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Bursa, Ataevler Mahallesi’nde yer alan 17 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 9 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bursa konut projesi modern ve şık mimarisi, 10 bin metrekarelik sosyal donatı ve yeşil alanları ve 4 bin metrekarelik kapalı sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Bursa Nilüfer konut projesi kapsamındaki daire içleri yerden ısıtma sistemi, klima, ankastre set gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda daireler akıllı ev otomasyonu sistemine sahiptir. Projenin yer aldığı site içerisinde yetişkin ve çocuk kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, oyun odası gibi sosyal donatılara sahiptir. Aynı zamanda projede 7/24 güvenlik sistemi, kapalı ve açık otopark, koşu parkuru, açık spor alanı ve dinlenme alanları gibi olanaklar da yer almaktadır.

Çelebi Nova Bursa konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 3+1 loft daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 160-165 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Çelebi Nova Bursa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 loft daireler 930 bin TL’den,

3+1 ve brüt 165 metrekare alana sahip daireler ise 970 bin ile 995 bin TL arasında satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda daireler %50 peşin ve %50 tapu teslim fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Bursa konut projesi şehrin en uğrak ve stratejik noktası olan Ata Bulvarı’nda hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda lokasyon olarak PodyumPark’a 3 dakika, FSM Bulvarı’na 3 dakika mesafede yer almaktadır. Metro İstasyonuna, hastane, okul, toplu ulaşıma da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 441 11 10 ve 0544 790 67 90 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..