Kategoriler
Proje Haberleri

Çelik Plaza Tuzla Topraktan satışları devam ediyor

Konut projesi Çelik Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. İstanbul konut projesi İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tek konut bloğundan oluşan Çelik Plaza Tuzla projesinde topraktan dairelerin satışlarına başlanmıştır. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından sahip olabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi İçmeler Mahallesi üzerinde yer alan 1400 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilmektedir. Proje toplam 30 adet daire ve 15 adet dükkan olarak tasarlanmıştır. Toplu taşımaların kesişim noktalarına yakın bir konumda yer alan projede iki tip daireler yer almaktadır. Bu daireler ise 2+1 ve 3+1 tip daire tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 105 metrekare ile 130 metrekare arasında tasarlanmıştır. Daire içlerinde yangın alarmı, klima, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara yer verilmiştir. Aynı zamanda daireler son derece ferah olup, geniş balkonlara sahiptir.

Proje kapsamındaki blok içerisinde kapalı otopark, kamera ve güvenlik sistemi, jeneratör, su deposu, hidrofor gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca görüntülü, kartlı ve şifreli giriş sistemleri ile binaya girilmektedir. Çelik Plaza Tuzla projesinde yer alan dairelerin 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Deniz manzaralı ve merkezi konumda yer alan daire ve ofisler alıcılarını bekliyor.

Çelik Plaza Tuzla Fiyatları Ne Kadar?

Tuzla villa projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda farklı kat ve cephelerde de satılık daireler mevcuttur. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 930 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul’un Anadolu’da girişi olan İçmeler Tuzla’da konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje E-5 karayolu-D100 üzeri yürüme mesafesindedir. Sabiha Gökçen Havalimanına 5 dakikalık mesafede yer alan proje, metronun, marmarayın, Tuzla Marina’nın yanı başındadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 393 00 12 ve 0541 610 9 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.