Kategoriler
Proje Haberleri

Çelik Yapı Zafer Apartmanı satışları devam ediyor

İstanbul Tuzla’da bulunan geniş ve ferah olan Çelik Yapı Zafer Apartmanı projesi sizlerin satışına sunulmaktadır. Emlak satılık daire olduğu bu evler merkeze oldukça yakın durumdadır. Konut projesi ferah özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizlerde bu projesi detaylı bir şekilde inceleyerek ev hakkında bilgi alabilir ve buna göre evi değerlendirebilirsiniz.

Tuzla Aydınlı Gülpınar iç ve dış yapısı

Çelik Yapı Zafer apartmanın da geniş ve konforlu evlerden bir tanesi ilan olarak karşımıza çıkmaktadır. Ulaşım araçlarının yürüme mesafesi olduğu bu evler market ve alışveriş merkezine de aynı şekilde kısa bir mesafe vardır. Havaalanına, E5, Otobana da 5 dakika mesafede bulunmaktadır. Tüm daireler 2 + 1 şeklindedir. Hepsinde de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. 15 metrekarelik teras alanında kullanımına açıktır. Açık ve kapalı otopark olmak üzere sistemli bir şekilde otoparklar mevcuttur. Çiftli asansör vardır. Aradığınız konfor ve ferahlık da daireler sizlere sunulmaktadır. Ulaşım araçlarının da sizlere o kadar yakın olması sizlerin muhtarlık ve sağlık ocağının karşısında dört yolda bulunmaktadır. Bu ilandaki ev metrekare brüt olarak 100, metrekare net olarak 80 alan kaplamaktadır. Bulunduğu kat 1. Kattır. Komple kat sayısı 10’dur. Isıtma sistemleri merkezi sistem olarak geçmektedir.

Çelik Yapı Zafer Apartmanı Projesinin Konumu ve Fiyat Bilgisi

İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla’da yer alan bu proje oldukça merkeze yakın bir konumda yer almaktadır. Sizlerin ulaşım araçlarını da hızlı bir şekilde ulaşacak mesafede hem de arabanızı park etmek için otoparkı bulunmaktadır. Bu nedenle ulaşım konusunda hiçbir şekilde sıkıntı çekmezsiniz. Genel olarak gidilecek yerlere yürüme mesafesinde olan bu apartmanın konumu sayesinde sizler hem işimizi erken gidebilir hem de gerekli olan ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Fiyat olarak bu 2 + 1 tip dairelerin fiyatları  480 bin TL’den başlamaktadır. Bu şekilde genel olarak daire fiyatları 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Çelik Yapı Zafer apartmanında bulunan bu daire hakkında genel bilgileri sizlere aktardık. Bu şekilde sizlerle detaylı bir şekilde araştırma yaparak bu ev hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 532 372 70 75 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…