Kategoriler
Proje Haberleri

Cemtaş Kavaklı Villaları ödeme seçenekleri

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Cemtaş İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Cemtaş Kavaklı Villaları konut projesi, toplam 4 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

22 ikiz villadan meydana gelen projede tüm villalar dört katlı olarak tasarlandı. Projedeki tüm konutlar 6+2 tipte ve brüt 290 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Deniz manzaralı konut projesinin 2019 yılının sonuna doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Cemtaş Kavaklı Villaları projesi fiyat listesi

Projedeki en düşük konut fiyatı 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Projede kişiye özel seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından faydalanarak konut sahibi olunabiliyor.

Cemtaş Kavaklı Villaları konut projesi sosyal donatı olanakları

Deniz manzaralı villa projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projenin hobi bahçelerinde organik sebze üretebilmek mümkün.

Su depolu ve hidroforlu proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Konut projesinde ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu projede ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası mevcut. Teraslı ve balkonlu projede depo da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Proje, butik bir proje olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Kavaklı bölgesinde inşa ediliyor. Cemtaş Kavaklı Villaları konut projesi, Sahil Mah. Bayraktar Cad. 788/4 Parsel Kavaklı-Beylikdüzü/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0532 431 72 28 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.