Kategoriler
Proje Haberleri

Çengelköy Life nerede

Genç Yapı firmasının imzası ile Çengelköy Life projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Üsküdar ilçesinde yaşama kazandırıldı. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Ayrıca söz konusu olan projede çalışmaların tamamlanması sebebiyle de zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Dört katlı bloklardan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edildi. Çengelköy Life projesi bünyesinde 120 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Çengelköy Life projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 85 metrekare ile 227 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıların beğenisine sunuluyor. Çengelköy Life projesinde bulunan 2+1 daireler ise 1 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projedeki 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 460 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 daireler ise 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Çengelköy Life projesi Şstanbul’da, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı’nda yer alıyor.

Konut projesinde yer alan dairelerin tümü hemen teslim durumunda.