Kategoriler
Proje Haberleri

Çengelköy Park Evleri projesinde satışlar devam ediyor

William Turner ve Demirland GYG A.Ş. ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Çengelköy’de Anadolu yakasının Boğaziçi İmar Alanı içinde yer alan  önemli bir bölgede hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri projesinde kalan son konutların satışları devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

65 bin metrekare yüzölçümüne sahip boğaza bakan bir yamaçta yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Demirland İnşaat ve William Turner Construction firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Proje boğaz manzaralı rezidans, dubleks konutlar ve villalardan meydana geliyor. Proje içerisinde farklı mimari tasarımları ile dikkat çeken 27 adet villa, 116 adet dubleks konut ve 73 adet rezidans daire yer alıyor. Projede daire ve villaların dışında ayrıca cadde dükkanları da yer almaktadır.

Yaşamın başladığı ve teslimlerin hemen yapıldığı projeden konut almak isteyenler hemen teslim imkanı sayesinde beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor. Projede yer alan bloklar beş katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde toplam 216 adet konut yer alacak şekilde yaşama kazandırıldı.

Beylerbeyi Sarayı ile Çamlıca Tepesi arasında yer alan projedeki villalar 4 plan tipte ve 5 farklı dış cephe görüntüsünden oluşacak şekilde tasarlandı. Her villanın kendine özel bahçesi, asansörü, saunası, hizmetli odası ve 2 araçlık kapalı garajı yer alıyor.

Projedeki konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan projedeki villalar 4 plan tipte ve 5 farklı dış cephe görüntüsünden oluşacak şekilde tasarlandı.

Proje içerisinde 29 adet konut bloğundan meydana gelen toplam 116 adet bahçe dubleks ve çatı dubleks daireler yer alıyor. Projedeki bu dubleksler, 4+1 tipindeki bahçe dubleks daireler 3+1 tipindeki çatı dubleks dairlerden meydana geliyor.

Proje içerisinde yer alan rezidans daireler ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam dört farklı tipte tasarlandı. Residence dairelerin olduğu konut bloğunda yer alan  4+1 ve 5+1 daire tiplerinin tamamı dubleks mimari ile tasarlandı.

Çengelköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Çengelköy Park Evleri projesindeki satışları devam eden müstakil bahçeli brüt 350 metrekare 4+1 bahçe dubleksi  konutlar 7 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki 464 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 tip müstakil villalar 13 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje içerisinde yer alan 760 metrekare büyüklüğe sahip 7+2 tipindeki villalar ise 16 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Proje içerisinde Türk hamamı, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, restoran, market, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkuru gibi alanlar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Yaşamın başladığı ve teslimlerin hemen yapıldığı proje Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Bosna Bulvarı, Çengelköy / İstanbul adresinde yer alıyor. Çengelköy Park Evleri projesi Bağdat Caddesi’ne 10 km, Kadıköy’e 9 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Beşiktaş’a 9 km, Taksim’e 12.5 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 32 km ve Atatürk Havalimanı’na ise 27.5 km mesafede yer almaktadır.

Tel: 444 2 866