Kategoriler
Emlak Haberleri

Çengelköy Park Evleri’nde lüks villa seçenekleri

Çengelköy Park Evleri hemen teslim ile İstanbul Üsküdar semtinde sizleri bekliyor. En güzel şarkılara, Yeşilçam filmlerine konu olmuş Üsküdar’da lüks ve son derece konforlu konut projesi, Demirland İnşaat ve William Turner Construction iş birliğiyle sizlerle…

Çengelköy Park Evleri proje özellikleri

Konum olarak Beylerbeyi Sarayı ile Çamlıca Tepesi arasında yer alan konut projesinde muhteşem boğaz manzarası evlere taşınıyor. Merkezden uzak görünümü ile hayata geçirilmiş olan konutlar, aynı zamanda pek çok ulaşım imkanına sahiptir.

A konut segmenti üzerinden hayata geçirilen konut projesi, anahtar teslimini hemen yapmaktadır. Teslim tarihine 2017 yılında başlayan konutlar henüz olgun çağına adım atmadı. Toplamda 216 daireyi bünyesine katan projede toplam 65 bin metrekare arsa alanı kullanılmıştır. Bu dev alanda sizleri 27 adet villa, 73 adet rezidans daire ve 116 adet çatı ve bahçe dubleksi beklemektedir.

Cadde dükkanlarını unutmayan ve bünyesine katan Çengelköy Park Evleri, sizlere yeşil alanın kapılarını açmaktan gurur duyuyor. Sosyal donatılar arasında sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları ile tamamlanan konut projesi; ayrıcalıklı olarak kafe, restoran, market, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahasını hizmetinize sunmaktadır.

İstanbul Boğaz manzarasına sahip olabileceğiniz konutlarınızda kapalı otopark sisteminden yarar sağlayabilirsiniz. Yürüyüş ve koşu parkuru sayesinde aktif bir yaşamı benimseyen kişiler, temiz havayı rahatlıkla içlerine çekebilir. Birbirinden çeşitli imkanlara açık olan konut projesinde sosyal tesisler ve çarşı gibi ayrıcalıklı hizmetler ayağınıza geliyor.

Daire tipleri olarak kendi içinde 3’e ayrılan konutlar, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 5+1 dubleks boyutunda alıcının tercihine açıldı. Havuzlu villaların yer aldığı konut projesinde aynı zamanda 3+1 üst dubleks ve 4+1 bahçe dubleksi avantajları da yer almaktadır. Daire boyutları ise 80 metrekareden başlayarak 595 metrekare ve üzerine çıkıyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Çengelköy Park Evleri projesinde minimum metrekare hesabı 14 bin 925 TL üzerinden hesaplanıyor. Bu fiyat net 281 metrekarelik, 5 odalı daire seçenekleri için geçerlidir.

2+1 daire tipinde 144 metrekare alan belirlenen boyutlarıyla, metrekare hesabı 17 bin 361 TL belirlenmiştir. 3+1 daire tipinde 186 metrekare boyut bulunuyor ve minimum metrekare hesabı 18 bin 817 TL üzerinden açılıyor. Toplam açılış fiyatının 2.500.000 TL olduğu konutlarda tercihe göre fiyat aralığı 6.000.000 TL’yi bulmaktadır.

İletişim: 444 2 866 / [email protected]