Kategoriler
Proje Haberleri

Central Balat fiyat

Taşyakan İnşaat firmasının imzası ile Central Balat projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer veriyor. Bu şekilde bölgedeki diğer konut projelerinden sıyrılan proje, adından söz ettirmeyi başarıyor.

İnşaat aşamasında olan proje otuz yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bulunduğu bölgede ilgi gören projede çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Central Balat projesi bünyesinde 426 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Central Balat projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 71 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Central Balat projesinde bulunan 1+1 konutların fiyatları 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 daire tipindeki konutlar da 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 daire tipindeki konutlar da 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Ahmet Yesevi Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Central Balat projesinde bulunan Hudut Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projedeki konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.