Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Cer İstanbul 0,69 faiz oranı ile satışta

Cer İstanbul konut projesi, Avrupa yakası üzerinde satışlarına devam ediyor. Ege Yapı imzalı konutlar, Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyaya destek veren projelerden yalnızca birisi oldu. “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla yola çıkan GYO, yüzde 5 peşinat ile sizleri ev sahibi ediyor. Konut fiyatında yüzde 80 düşüşle birlikte ilk 24 ay taksit ödemesinde ertelemeye gidilmektedir. Ayrıca kalan yüzde 15’lik kısım için ödemeler 3.yıldan itibaren başlıyor. 180 ayda yüzde 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olmak için gecikmeyin. Komşularınız kampanya üzerinde yüzde 10 indirimi duyar duymaz projede yerini aldı.

Cer İstanbul proje özellikleri

Yedikule konumuyla dikkat çeken Cer İstanbul, 135 rezidans ünitesinden oluşmaktadır. 23 adet ticari ünitelerle birlikte hayat bulan konut projesinde daire seçenekleri, 1+1’den 6+1’e varan boyutlar ile sizleri bekliyor. Dairelerin 63 metrekare ila 384 metrekare arasında değişim yaşadığı bilinirken, toplam arsa alanı için ayrılan metrekare ise 41 bin metrekare oldu.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 dairelerin yanı sıra 2,5+1 ve 3,5+1 daireler de alıcısının tercihine sunuluyor. Buçuklu dairelerin özellikle esktra depo/kiler fırsatı tanıdığı bilinmektedir.

10 blok üzerinden hayata geçirilen Cer İstanbul projesi, 2,5 milyar TL’lik bir yatırım olarak hayat buluyor. Deniz manzarası ve sosyal tesisleriyle oldukça dikkat çekici projenin bina içerisinde asansör sistemi dahil edilmiştir. 10 blok üzerinden hayat bulan konutlar, aynı zamanda tarihi yapıları geleceğe taşıma hedefiyle harekete geçti. Cer Atölyeleri üzerinden ilham alınarak inşa edilen proje, şehrin silüetini tüm çıplaklığıyla gözler önüne getiriyor.

Gelecek nesillere miras olarak bırakılma hedefiyle yola çıkılan bu projede, bina içi ve çevresine restorasyon işlemleri uygulanmıştır. Ofis ve otel gibi birimleriyle hizmet vermeye açılan Cer İstanbul’da teslimler geçtiğimiz nisan ayında başladı.

Cer İstanbul güncel fiyat listesi için tıklayınız…

Projede yer alan daire fiyatları

Cer İstanbul projesi, tarihe yakınlığı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. En düşük konut fiyatının 1+1 dairelerden başladığı ve bu rakamın 1.650.000 TL olduğu bilinmektedir. En yüksek rakam ise 6+1 dubleks daireler üzerinden 11.800.000 TL olarak belirlenmiştir. Ege Yapı’nın hayat verdiği konut projesi aynı zamanda Emlak Konut GYO güvencesi altına giriyor. Konum itibariyle Yedikule Zindanları’na ve Yedikule Hayvan Barınağı’na yakın olan bu konutlar, ayrıca Yedikule Gazhane Binası’nın önünde bulunmaktadır.

Yakın zamanda kamu bankaları tarafından başlatılan ve özel bankalarca destek gören kredi faiz oranlarına ilişkin, Emlak Konut GYO güvencesi altında konutlar kampanyaya dahil oldu. Kampanyaya girenler arasında kendisine yer edinen Cer İstanbul, yüzde 5 peşinat ile diğer ödeme fırsatlarını sizlere sunmaktadır.

Detaylı bilgi için: 0212 633 64 66-67