Kategoriler
Proje Haberleri

Cer İstanbul nerede yükseliyor?

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Ege Yapı inşaat firması imzasıyla ve Emlak Konut GYO iş birliğiyle hayata geçirilen Cer İstanbul projesi, toplam 41 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Tarihi yarımada üzerinde, Yedikule mevkiinde 125 adet rezidanstan oluşacak projede, 23 adet de ticari alan bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipte konutların yer aldığı Cer İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri, 63 metrekare ila 348 metrekare arasında değişiyor. Projenin Nisan 2020 tarihinde alıcılarına teslim edilmesi bekleniyor.

Cer İstanbul projesindeki konutların fiyatları ne kadar?

Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 1 milyon TL’den, 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 994 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 3 milyon 235 bin TL’den başlıyor. Projede 50 ay, 0 faiz oranıyla taksitlendirme yapabilmek mümkün. Projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Cer İstanbul konut projesinde 31 bin metrekare yeşil alan, Türk hamamı, SPA, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede; kuru temizleme, ev temizlik hizmeti, ütü hizmeti, site içi ve ortak alan kamera sistemi, akıllı bina sistemi, restoran, resepsiyon ve araç kiralama hizmeti gibi çeşitli sosyal olanaklar da bulunuyor.

Projenin konumu ve iletişim bilgileri

10 bloktan oluşan proje; Atatürk Havalimanı’na 13 kilometre, Yenikapı metro istasyonuna 4.5 kilometre, Yenikapı feribot iskelesine 3.6 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 2 kilometre ve Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna 800 metre uzaklıkta yer alıyor. Yedikule Zindanları’na ve Yedikule Hayvan Barınağı’na yakın mesafede yükselen proje, Yedikule Gazhane Binası’nın tam karşısında konumlanıyor.

Deniz manzaralı projedeki bloklar, zemin artı 3 kat olarak tasarlandı. Konut projesi, Yedikule Mah. Güntekin Sok. 34107 Fatih/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0212 633 64 66-67 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.