Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Cer İstanbul nerede?

Konutlarına deniz manzarasının eşlik ettiği, içerisinde tarihi yapıları barındıran Cer İstanbul projesi, Yedikule’de yükseliyor. Ege Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği proje, 40 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanına inşa ediliyor. Arsa alanın 31 dönümünün peyzaj alanına ayrılması bekleniyor.

İçerisinde tarihi yapıların da bulunduğu projede 125 adet rezidans, 23 adet ticari ünite bulunuyor. Sınırlı sayıda loft tipindeki dairelerin de bulunduğu projede, cer atölyesi gibi tarihi yapılar, aslına uygun olarak restore ediliyor. Yapıların iyileştirilmesinde doğal ahşap ve taş kullanılıyor. Projenin etrafını saran surlar, siteye estetik bir değer katıyor. İstanbul’un eski semtlerinden birine inşa edilen proje, Yedikule Hisarı’na, Altın Kapı’ya ve sahile yürüme mesafelerinde yükseliyor.

İnşa edilen projedeki konutların az katlı ve cam cepheye sahip olması bekleniyor. Önümüzdeki yılın mart ayında teslimlerinin yapılacağı belirtilen projede; teknik servis, temizlik, araç kiralama gibi hizmetlerinin yer alacağı belirtiliyor.

Cer İstanbul‘da konut seçenekleri

Fatih ilçesine konumlandırılan Cer İstanbul projesinde, akıllı bina altyapı ve akıllı ev teknolojisi bulunacak. Site sakinlerine araç kiralama, deniz transferi gibi hizmetler sunulacak. Temizlik ve concierge hizmetlerinin de yer alacağı projede resepsiyon ve danışmanlık hizmetleri de bulunacak. 

İstanbul’un Avrupa Yakası’na inşa edilen projedeki 1+1 daire tipleri net 65 metrekare büyüklüğünde, 2+1 daire tipleri net 135 metrekare büyüklüğünde, 3+1 daire tipleri 176 metrekare büyüklüğünde, 4+1 daire tipleri 243 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. 

Cer İstanbul nerede?

Upuzun ve yeşilliklerle kaplı sahil şeridinin 558 metre uzaklığına inşa edilen Cer İstanbul projesi, Samatya semtine, Yedikule Hisarı’na yakın mesafelerde bulunuyor. Proje, Marmaray’ın Kazlıçeşme istasyonuna yürüme avantajı sunuyor.

Proje, Dünya Mirası listesinde yer alan Sarayburnu bölgesine kısa mesafede bulunuyor. Proje; Yedikule Mahallesi, Güntekin Sokak, 34107 – Fatih/İstanbul açık adresinde yer alıyor. Proje yetkilisine “0212 633 64 66-67” telefon numarasından ulaşılabiliyor.