Kategoriler
Proje Haberleri

Cer İstanbul’da ödeme koşulları

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Cer İstanbul projesi, 125 rezidanstan ve 23 de ticari üniteden meydana geliyor.

41 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 63 metrekare ila 348 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Nisan 2020 tarihine kadar sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Cer İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 rezidanslar 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 18 ay ödeme olmadan yüzde 10 indirim fırsatıyla ev sahibi olabilmek mümkün. Banka kredisi kullanmak isteyenlere ise yüzde 0,99 oranla 120 ay vade yapılabiliyor.

Cer İstanbul konut projesinde sosyal donatılar

Projede çeşitli sosyal donatılar var. Projede Türk hamamı, SPA, buhar odası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Projede ayrıca güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark da var.

Asansörlü konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje oldukça merkezi ve ayrıca toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilen bir yerde yer alıyor. Proje; Avrasya Tünel’ne 2 kilometre, Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna ise 800 metre uzaklıkta inşa ediliyor.

Cer İstanbul konut projesi, Yedikule Mah. Güntekin Sok. 34107 Fatih/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 633 64 66-67 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün durumda.