Kategoriler
Proje Haberleri

Cer İstanbul’da yüzde 0,99 oranla ödeme fırsatı

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Ege Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Cer İstanbul konut projesi, toplam 41 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

125 rezidans üniteden meydana gelen projede toplam 23 adet ticari alan yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte konutlar bulunuyor.

Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 63 metrekare ila 348 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesindeki fiyatlarla ilgili bilgiler

Cer İstanbul konut projesindeki 1+1 tipteki rezidanslar 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede 18 ay ödeme yapmadan yüzde 10 indirim fırsatıyla ev sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadeyle konut sahibi olabilme imkanı mevcut.

Konut projesindeki sosyal donatı özellikleri

Proje, sosyal donatı olanaklarıyla da ilgi görüyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Deniz manzaralı konut projesinde asansör de yer alıyor. Şık ve modern tasarımıyla alıcılardan ilgi gören konut projesi, aile yaşamına da uygun bir şekilde tasarlanıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Cer İstanbul konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Toplam 10 adet bloktan meydana gelen konut projesi, Yedikule Zindanları’na ve Yedikule Hayvan Barınağı’na yakın bir noktada yer alıyor. Konut projesi, Yedikule Gazhane Binası’nın karşısında inşa ediliyor.

Oldukça merkezi bir konuma sahip olan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada bulunuyor.

Cer İstanbul konut projesi, Yedikule Mah. Güntekin Sok. 34107 Fatih/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 633 64 66-67 numaralı telefondan ulaşılıyor.