Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Cer Loft 50 ay vade sıfır faiz fırsatı ile satışta

Emlak Konut GYO A.Ş. kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında Ege Yapı tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesi içerisinde yer alan ve loft dairelerin yer aldığı Cer Loft etabı satışa sunuldu. Toplam 36 özel  kişi için tasarlanan sınırlı sayıdaki loft dairelerin yer aldığı etap için sıfır faizli yeni bir kampanya başlatıldı.

Lansmana özel fırsatların yer aldığı kampanya kapsamında sıfır faiz fırsatı yanında ayrıca indirim fırsatı da sunuluyor. Tarihi yarım adanın yer aldığı bölgede, 1.500 yıllık tarihinde içerisinde yer alan proje arsası üzerindeki 150 yıllık binalar aslına uygun olarak yeniden restore edildi.  Az katlı mimariye sahip proje içerisinde 31 bin metrekarelik özel dizayn edilmiş peyzaj alanı yer alıyor.

Cer Loft projesinde 2+1 tip daireden 6+1 tip daireye kadar değişen farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleri yer almaktadır. Projedeki bu daireler yüksek tavan ve geniş pencerelere sahip. Projede ayrıca kişiye özel dekorasyon paketleri de yer almaktadır.

Kampanya kapsamında sıfır faiz fırsatı sunuluyor

Cer İstanbul projesinin loft etabı olan Cer Loft projesinde başlatılan kampanya kapsamında indirimler ve sıfır faiz fırsatları yer alıyor. Proje kapsamında başlatılan kampanyada yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 10 indirimin dışında ayrıca 50 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 120 ay vade ile daire sahibi olmak isteyenler ise 120 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kullanarak loft dairelerden birine sahip olma fırsatı elde edebiliyorlar.

Projede fiyatlar ne kadar?

Cer Loft projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olmak üzere toplam 6 farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projedeki satılık loft dairelerin fiyatları ise 3 milyon 625 bin TL’den başlıyor.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?

Cer Loft projesinde sadece 36 kişiye özel başlatılan cazip ödeme fırsatlarının yer aldığı 50 ay sıfır faiz ve yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu kampanya 31 Aralık 2019 tarihinde sona erecek.

Projede 7/24 güvenlik hizmeti, teknik servis hizmeti, site içi ve ortak alan kamera sistemi, akıllı bina altyapısı ve otomasyonu, Concierge hizmeti, temizlik hizmeti, resepsiyon / danışmanlık hizmeti, VIP transfer hizmeti, Marmaray transfer hizmeti, deniz transfer hizmeti, VIP araç hizmeti, araç kiralama hizmeti gibi ayrıcalıklar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Biruni Üniversitesi, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık ve eğitim kurumlarına yakın bir konumda yer alan proje Kennedy Caddesi, Bucakbaşı Sokak, No:13 34107 Yedikule / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 5 343