Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Cer Loft’da lansmana özel fırsatlar

Cer İstanbul projesinin bir etabı olan Cer Loft projesinde sınırlı sayıdaki loft daireler için yeni bir kampanya başlatıldı. Emlak Konut GYO A.Ş. kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında hayata geçirilen projenin bu yeni etabında lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Rafine zevklere sahip olanların yeni nesil yaşam stili

Tarihi yarım adanın bulunduğu bölgede, 1.500 yıllık tarihinde içerisinde yer alan proje arsası üzerindeki 150 yıllık binalar aslına uygun olarak yeniden yorumlandı. Az katlı mimariye sahip proje içerisinde 31 bin metrekarelik özel dizayn edilmiş peyzaj alanı yer alıyor.

Cer Loft projesinde 2+1 tip daireden 6+1 tip daireye kadar değişen farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleri yer almaktadır. Projedeki bu daireler yüksek tavan ve geniş pencerelere sahip. Projede ayrıca kişiye özel dekorasyon paketleri de yer almaktadır.

Kampanya kapsamında sıfır faiz fırsatı sunuluyor

Rafine zevklere sahip olanların yeni nesil yaşam biçimi olarak hayata geçirilen Cer Loft projesinde başlatılan kampanya kapsamında indirimler ve sıfır faiz fırsatları yer alıyor. Proje kapsamında başlatılan kampanyada yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 10 indirimin dışında 50 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 120 vade ile daire sahibi olmak isteyenler ise 120 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kullanabiliyorlar.

Projede fiyatlar ne kadar?

Cer Loft projesinde 2+1 tip daireden 6+1 tip daireler yer alıyor. Projedeki satılık dairelerin fiyatları ise 3 milyon 625 bin TL’den başlıyor.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?

Sadece 36 kişi özel başlatılan cazip ödeme fırsatlarının yer aldığı kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.

Tel: 444 5 343