Kategoriler
Proje Haberleri

Çetinbaş Konakları satışları başladı

Çetinbaş Konakları projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Sakarya Arifiye’de bulunan proje Sevilen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3,050 metrekarelik alan üzerine kurulmuş 3 blok oluşan toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 18 tanesi 3 artı 1 ve 12 tanesi 2 artı 1 dairelerdir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3,050 metrekarelik alan üzerine kurulmuş 3 blok oluşan toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 18 tanesi 3 artı 1 ve 12 tanesi 2 artı 1 dairelerdir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 109 metrekare olmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları gibi sosyal donatıları ile kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Daire içinde mutfak ve ankastre gergi tavan uygulaması yapılmıştır. Ayrıca salonda ışık bandı uygulaması yapılmıştır. Çelik kapılarda 3 kilit güvenlik önlemi alınmıştır. Bunun yanı sıra konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire bölmelerinde ses yalıtımı için taş yünü kullanılmıştır. Tüm dairelerin çatı katında 45 ile 50 metrekarelik kileri mevcuttur. Ayrıca dairelerin zemininde seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Engelliye uygun park yer almaktadır.

Çetinbaş Konakları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Arifiye İlçesi Arif Bey Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, semt pazarı, spor salonu ve pek çok okul bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Şehirlerarası terminal, yüksek hızlı tren, Arifiye şehir merkezine, kurum ve kuruluşlara yürüme mesafesindedir.

Çetinbaş Konakları fiyatları ne kadardır?

Çetinbaş Konakları projesinde konut tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 465 bin TL ile 520 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 229 55 90 veya 0 (533) 810 84 74 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…