Kategoriler
Proje Haberleri

Çetinkaya City Life lansman fiyatlarıyla satışta

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Adalet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Çetinkaya İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Çetinkaya City Life konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Denizli konut projesi Adalet Mahallesi’nde yer alan 3 bin 525 metrekarelik konut alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğu ve toplam 38 konuttan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yangın alarmı, vestiyer, giyinme odası, duvar kağıdı gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, panjur, mobilya, küvet gibi olanaklara da yer verilmiştir.

Proje içerisinde misafir wc, her blokta kapıcı dairesi, 24 saat güvenlik, 56 araçlık kapalı otopark gibi hizmetler sunulmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, fitness salonu ve sosyal tesislerden oluşan aktivite merkezi de site içerisinde yer almaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde park ve oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları da mevcuttur. Çetinkaya City Life konut projesinde inşaat devam etmekte olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1, 4+1 ve 5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ayrıca 160 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir.

Çetinkaya City Life daire fiyatları ne kadar?

Denizli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda fiyatlar dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre de değişkenlik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Denizli Mehmetefendi, Adalet mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezi, eczane, hastane, okul, market, ulaşım aksları gibi noktalara da yürüme mesafesindedir

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0258 268 60 08 ve 0532 462 36 63 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…