Kategoriler
Proje Haberleri

Çevik Sitesi Konya’da ödeme olanakları

Konya’nın Karatay ilçesinde, Mesut Ercan İnşaat şirketinin gerçekleştirdiği Çevik Sitesi Konya konut projesi, toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesindeki tüm bloklar alçak katlı olarak tasarlandı. Projedeki her konut bloğu 6 katlı olarak alıcıya sunuldu. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 100 metrekare büyüklüğe sahip. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 135 metrekare büyüklükte inşa edildi.

Aile yaşamına uygun olarak hayata geçirilen konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Çevik Sitesi Konya konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 210 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden istifade ederek ev sahibi olunabiliyor.

Çevik Sitesi Konya konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı alanı var. Projede açık otopark, kapalı otopark mevcut durumda. Konut projesinde bir de asansör yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı

Konut projesinin konumu

Çevik Sitesi Konya konut projesi, Doğuş Mh. Çimenlik Cd. Aydın Sitesi Altı No: 12/A Karatay / Konya, 42060 adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0533 517 46 80 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.