Kategoriler
Proje Haberleri

Ceviz Life Hacılar projesinin villa seçenekleri satışa çıktı

Ceviz Life Hacılar projesi, 8 adet villadan meydana gelen lüks bir projedir. 3 + 1 oda sayısına sahip olan bu villaların büyüklükleri brüt 135 metrekare, net 100 metrekare olmaktadır. Tek banyosu bulunan 8 müstakil villanın temeli son derece sağlamdır. Isı yalıtımına sahip çift katmanlı ısıcam pencereler, ses geçirmez duvarlar, kaliteli ankastre mutfak ürünleri ve geniş balkonlar ise villa özelliklerindendir. Şehirdeki en huzurlu konumlardan birinde hayata geçen bu proje, yapı malzemelerinin kalitesi konusunda diğer projeler için bir örnek sayılabilir.

Proje konumu nerededir?

Projenin hayata geçtiği yer, Kayseri’nin yaklaşık 12 bin 440 nüfusa sahip olan Hacılar ilçesinde yer alır. Beğendik Mahallesi’ndeki Sakar Eşmecik Caddesi ile Seher Camii Sokak arasındaki proje lokasyonu şehrin en sessiz yerleri arasındadır. Bununla birlikte ilçe merkezine ulaşım 20 – 25 dakika sürmektedir. Villaların en yakınındaki yerler ise şöyle sıralanır:

  • Hilal Hatun Camii, Yeşil Seher Camii, Yeşil Camii gibi ibadethaneler
  • Pek çok otobüs durağı
  • Demokrasi Şehitleri İlkokulu ve Ortaokulu
  • İlçenin tam merkezine ulaşan Şehit Rüştü Bayram Caddesi

Bu konutlar, Hacılar ilçe merkezine yakın olması dolayısıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca projenin hayata geçtiği bölgede gürültü seviyesi oldukça düşüktür. Bölgenin suç oranları ise yaklaşık olarak sıfır düzeyindedir.

Satılık villa fiyatları ne kadardır?

Kayseri villa fiyatları genel olarak Türkiye ortalamasının pek üzerinde değildir. Bu projenin 3 + 1 odaya sahip villaları da özelliklerine kıyasla pahalı sayılmamaktadır. Ceviz Life Hacılar satılık villa fiyatları yaklaşık olarak 735 bin TL değerindedir. Ayrıca bu villalar için konut kredisi kullanılmamaktadır. Detaylı bilgi almak için ise 0532 214 21 35 numarasını aramak yeterlidir.

Bununla birlikte, Kayseri konumunda hayata geçen diğer projelerden birkaçı şunlardır:

Saylak Doğa Kayseri

Aden Life Pervane

Bekaş Corner Kayseri

Nirvana Life Kayseri 

Arven Mahall Kayseri 

Exit mobile version