Kategoriler
Proje Haberleri

Ceylan Turkuaz Villaları satışları devam ediyor

Ceylan Turkuaz Villaları projesi zengin sosyal donatı alanları ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Aydın Didim’de bulunan proje, Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca butik site konseptine sahip olan ultra lüks villalarda 3 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz…

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Butik site konseptine sahip olan bu projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Ayrıca projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Bu ultra lüks villaların her biri tamamen müstakil bahçelidir. Ayrıca açık yüzme havuzu bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup duşakabin bulunmaktadır. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlara komple elektrikli panjur yapılmaktadır.

Ceylan Turkuaz Villaları konumu

Ceylan Turkuaz Villaları projesi Aydın’ın Didim İlçesi Akbük Mahallesi’nde bulunmaktadır. Site komple deniz manzaralıdır. Bunun yanı sıra doğa, havuz, park ve yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır.

Ceylan Turkuaz Villaları fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede bulunan büyüklüğü brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 ultra lüks villaların fiyatları 1 milyon TL’den satışa sunulmuştur. Satın almak isteyen herkese kredi imkanı sağlanmaktadır.
Ayrıca yüzde 50 peşin geri kalan 30 ay eşit taksitli ödeme yaparak projeden bir villa sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 988 08 82 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…