Kategoriler
Proje Haberleri

Chios 360 Dalyan teslim tarihi

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Tekke Group firması imzasıyla inşa edilen Chios 360 Dalyan konut projesi, toplam 30 adet lüks daireden meydana geliyor.

Sadece 1+1 tipte dairelerin bulunduğu konut projesinde, teraslı ve bahçeli daireler mevcut durumda. Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 46 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Chios 360 Dalyan konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 650 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde yüzde 30 peşinat vererek kalan konut fiyatını firma bünyesinde teslime kadar ödemek mümkün.

Chios 360 Dalyan projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde; açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, deniz manzarasıyla da ilgi görüyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Şık ve modern mimarisiyle dikkat çeken konut projesi, balkonları, terasları ve bahçesiyle de dikkat çekiyor. Konut projesinde hem bahçe terasları hem de normal teraslar yer alıyor. Geniş peyzaj alanlarına sahip durumdaki konut projesi, yeşili ve maviyi buluşturuyor. Projedeki odaların kapıları denize açılıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, mimarisi ve sosyal donatı özellikleriyle olduğu kadar konumuyla da ilgi görüyor. Konut projesi; Çeşme Marina’ya 10 dakika, Alaçatı’ya 20 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 60 dakika, Ayayorgi Koyu’na 5 dakika, Hastane’ye 10 dakika, İzmir Şehir Merkezi’ne ise 40 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Chios 360 Dalyan konut projesi, Cumhuriyet Mahallesi 35930 Çeşme/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 224 0 111 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.