Kategoriler
Proje Haberleri

Çiçek Evler Mavi Yaka’da peşinde yüzde 5 indirim

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Çiçek Kardeşler İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka konut projesi, toplam 15 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde 15 blokta 75 adet daire mevcut. Blokların zemin artı 3 katlı olacak şekilde tasarlandığı konut projesinde; 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Dubleks yapıların da yer aldığı konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 160 metrekare ila 350 metrekare arasında değişiyor. Konut projesi, sahiplerine teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Çiçek Evler Mavi Yaka konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 1 milyon 700 bin TL ila 4 milyon TL arasında değişiyor. Projede peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor.

Ayrıca yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için firma bünyesinde 12 vade farksız taksitlendirme yapabilmek mümkün. Projede kredili alımlarda ise yüzde 65 peşinatla yüzde 35’lik kısım için banka kredisi kullanabilme olanağı da mevcut.

Çiçek Evler Mavi Yaka konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, güneşlenme terası, masa tenisi ve bilardo gibi sosyal donatı olanakları var.

Asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Yerden ısıtma sisteminin de kullanıldığı projede split klima mevcut. Balkonlu projede, akıllı ev sistemleri kullanılıyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; çevre yoluna 3 kilometre, havalimanına 26 kilometre, Alaçatı’ya 52 kilometre, Çeşme’ye 62 kilometre, Dokuz Eylül Hastanesi’ne ise 9 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Çiçek Evler Mavi Yaka konut projesi, Maltepe Mah. Mithatpaşa Cad. No: 25 35310 Güzelbahçe/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0232 234 0 222