Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Çiçek Evler Mavi Yaka’da yaşam başladı

Çiçek Evler Mavi Yaka, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde yeni alıcılarını karşılıyor. Çiçek Kardeşler İnşaat’ın imzasıyla ortaya çıkarılan bu eşsiz yapılarda yakın zamanda yaşam başladı.

Çiçek Evler Mavi Yaka Proje Özellikleri

Çiçek Evler Mavi Yaka konut projeleriyle öne çıkan İzmir’in Güzelbahçe bölgesinde yükselmektedir. Lüks proje olarak bilinen yapılar, Mithatpaşa Caddesi’ni süslüyor.  15 bin 400 metrekarelik arsa üzerinde inşası gerçekleştirilen lüks yapıların, 21 bin metrekarelik inşaat alanı bulunmaktadır.

15 blok üzerinden tasarlanan ve toplamda 75 daireye sahip konut projesinde, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine yer verilmiştir. Dairelerin boyutları ise 160 ila 350 metrekare arasında değişim yaşıyor.

Modern ve estetik yapıların üç katlı, 15 bloktan meydana geldiği alan üzerinde, yaşam sakinleri deniz manzarasının keyfini çıkaracak. Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikası’na aday olarak bilinen konut projesi, site aydınlatmaları için güneş panelleri kullanmıştır. Ayrıca, elektrikli araç şarj istasyonları sayesinde doğa dostu arabalar kolayca trafiğe karışabilecek.

Yüzde 70 yeşil peyzaj alanına sahip Çiçek Evler Mavi Yaka, insan sağlığı kadar doğa dostu olmayı sürdürüyor. Teknolojinin konfor ile birleştirildiği projede tüm dairelerin akıllı olması ise büyük bir fırsat.

Projenin Sahip Olduğu Sosyal Donatılar

Çiçek Evler Mavi Yaka birbirinden çeşitli sosyal alanları yaşam sakinlerine kazandırmıştır. Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, güneşlenme terası, masa tenisi, bilardo ve tenis kortu gibi eşsiz seçenekler kullanıma sunulmuştur. Tüm bunların yanı sıra, basketbol sahası, voleybol sahası ve futbol sahası her yaştan insanlara hitap etmektedir. Tüm hareketliliğe karşı sakin yaşamı sevenleri toprakla buluşturan konut projesi, kişilere hobi bahçeleri kazandırdı.

Projenin Sahip Olduğu Ulaşım İmkanları

İnsani ihtiyaçların baz alındığı çevrede lüks yapılar, başlıca alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumlarına yakındır. Yeme-içme mekânlarına yakınlığı ile göze çarpan proje, bireylerin sosyal yaşamını aktif tutuyor. Güzelbahçe merkeze yalnızca 2 kilometrelik mesafesi, çevre yoluna 3 kilometrelik mesafesiyle herkesin yaşamak isteyeceği konutlar; aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi, Balçova AVM’ye 10 kilometrelik mesafede yer alıyor. Urla ile arasındaki uzaklığı 11 kilometrede sabitleyen yerleşim yeri, havaalanına 26 kilometre, Alaçatı’ya 52 kilometre ve Çeşme’ye 62 kilometrededir.

İletişim: 0232 234 02 22