Kategoriler
Proje Haberleri

Cihangir Country Başiskele Villaları satışa sunuldu

Cihangir Country Başiskele konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselen proje Avrupa İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Aydınkent Mahallesi üzerindeki 16 dönümlük proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Cihangir Country Başiskele aynı zamanda kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar yangın ve hırsız alarmı, Hilton banyo, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca villa içlerinde giyinme odası, şömine, ebeveyn banyosu, gömme dolap, teras, klima, ankastre set gibi olanaklar da mevcuttur.

35 adet villadan oluşan proje her bir villaya ait özel yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında her villaya ait özel bölünmüş, tamamen bağımsız, geniş bahçe alanları yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kamera sistemi, otopark, güvenlik, kapıcı, oyun parkı, spor alanı, açık yüzme havuzu gibi olanaklar da bulunmaktadır. Kocaeli villa projesi kapsamında dubleks villalar yer almaktadır. Bu villalar 4+1, 5+1 ve 7+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar büyüklükleri brüt 220 metrekare ile 475 metrekare arasında değişmektedir.

Cihangir Country Başiskele konumu ve fiyatları hakkında

Kuzeykaya Villaları Sakarya konut projesi, Yuvacık’ta 60 dönümlük ağaçlandırma sahasının içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda şehir merkezine 7.5 km, Başiskele 5 km, Yuvacık Barajına 4 km mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

220 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 950 bin TL,

Brüt 325 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip daireler 2 milyon 950 bin TL,

475 metrekare brüt alana sahip 7+1 tip daireler 7 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villalar krediye uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 343 21 43 ve 0555 667 66 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version