Kategoriler
Proje Haberleri

Cihannüma Çengelköy projesinin boğaz manzaralı daireleri satışa çıktı

Cihannüma Çengelköy konut projesinin daire seçenekleri, Türkiye’nin en güzel manzaralı konutlarındandır. Üsküdar’da satışa sunulan 3 + 1, 5 + 1 ve 5 + 2 odalı daire seçeneklerinin fiyatı oldukça yüksektir. Fakat konut sahiplerine sunacak oldukları konfor ve özellikle de manzara bu fiyatları hak edecek durumdadır. Projenin 3 + 1 odaya sahip daireleri yalnızca tek banyoya sahiptir. Bununla birlikte 5 + 1 ya da 5 + 2 odalı dairelerde tam dörder banyo vardır. Güvenlik hizmetine sahip olan site ise merkezi jeneratör altyapısı, kapalı otopark, kapıcı hizmeti ve egzersiz alanı gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca söz konusu kapalı otoparklarda her bir dairenin kullanımı için ikişer adet yer ayrılmıştır. Yani her bir konut sahibi en fazla 2 araçlık park yeri kullanabilir.

Tamamı akıllı ev sistemine sahip olan Cihannüma Konutları ayrıca geniş kiler alanları, çamaşır odaları ve terasları da mevcuttur. Üçlü mutfak ankastresi, görüntülü diyafon sistemleri, internet bağlantısı ve klima tesisatı gibi detaylar da önemlidir.

Cihannüma Çengelköy satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projenin piyasaya sunmakta olduğu satılık daire seçenekleri, Boğaz manzarasına sahip olmaları dolayısıyla yüksek fiyatlıdır. Takas opsiyonu bulunmayıp konut kredisine uygun olan daireler, büyüklük ve fiyat durumlarına göre şunlardır:

  • 3 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 188 metrekare – Net 142 metrekare
  • 5 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 216 metrekare – Net 180 metrekare
  • 5 + 2 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 280 metrekare – Net 216 metrekare

Bu satılık daire seçeneklerinden 3 + 1 odalılar 5 milyon 480 bin TL değerindedir. Ayrıca 5 + 1 odalı daireler 6 milyon 230 bin TL ile 6 milyon 980 bin TL arasındaki fiyatlara sahiptir. Son olarak, Cihannüma Çengelköy projesinin 5 + 2 odalı dubleks daireleri ise 7 milyon 930 bin TL değerindedir.

Detaylı bilgi almak isteyenler için ise 0539 811 17 70 numarası iletişime açıktır.

BURAYA tıklayarak en yeni konut projelerinden haberdar olabilirsiniz…