Kategoriler
Proje Haberleri

Çınar Life Gaziantep satışları devam ediyor

Çınar Life Gaziantep projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan daireler 2 + 1 tipindedir. Gaziantep’teki bu daireler satışa çıkmaktadır. Aynı zamanda bu ev özellikleri ile oldukça dikkat çekmektedir. Modern tasarımı ve konforlu daire ile satışa sunulan ev fazlaca ilgi toplamaktadır. Ayrıca sizler bu projeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu proje hakkında detaylı bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Özellikleri Hakkında

Bu projedeki ev geniş mutfağı ve konforlu odalarıyla ile istediğiniz ferahlığı sizlere sunmaktadır. Bu daireler 3 bloktan oluşmaktadır. Aynı zamanda bu ev içerisinde toplamda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bu evin çeşitli özellikleri de bulunmaktadır. Otoparkı bulunan bu evde arabası olan ev sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir ve dikkat çekmektedir. Genel olarak evin içi ve dışı modern tarzda döşenmiştir. Konumundan dolayı geniş odaları güneş almaktadır.  Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Ayrıca yürüyüş yolları ve çocuk parkı sizlerin ailenize veya kendinize zaman ayırması açısından vakit geçirilecek yerlerde mevcuttur. Görüntülü diyafonu olan bu ev sizlere kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda geniş balkonu ev için iyi bir avantajdır. Yeşil alanını koruyan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Bu şekilde dairenin detayları anlatılabilir.

Çınar Life Gaziantep Konumu ve Fiyat Bilgisi Hakkında

Bu projedeki ev satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Evin genel özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Konumu dolayısı ile sizlere birçok kolaylık sağlamaktadır. Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Site genel olarak konutlarda oturan kişilere birçok ihtiyacını yakın mesafede sunmaktadır. Aynı zamanda site dışında fırın, kasap, markette mevcuttur. Bu eve sahip olan kişilerin ihtiyaçlarını kolay bir şekilde giderebileceği anlamına gelmektedir.

Bu projede yer alan brüt 160 metrekare, net 130 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 640 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Çınar Life Gaziantep projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 065 77 27 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…