Kategoriler
Proje Haberleri

Çınar Life Şahinbey satışları devam ediyor

Çınar Life Şahinbey projesi detaylarıyla sizlere sunulmaktadır. Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Abdülhamit Mahallesi’nde bulunan bu konut projesi oldukça ilgi çekmektedir. Bu konut projesi Dev Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje konforlu yapısı ve modern tasarımıyla oldukça dikkat çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah odalar sunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu evin özelliklerinden de yararlanmanız mümkündür. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler özellikleri ile dikkat çeken bu evlerin konumu bakımından avantajlarını da öğrenebilirsiniz. Bu proje 3 bloktan oluşmaktadır. Bu projede 2+1 tip daireler büyüklük olarak brüt 160 metrekare, net ise 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir. Aynı zamanda site içerisinde asansörde mevcuttur

Çınar Life Şahinbey konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Şehir merkezine yakın olmasından dolayı sizler ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla sorun yaşamazsınız. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Çınar Life Şahinbey Fiyatları Hakkında

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda brüt 160 metrekare, net 130 metrekare olarak tasarlanmış 2+1 tip dairelerin fiyatları 640 bin TL’den başlamaktadır. Bu şekilde daire fiyatları hakkında bilgi vermek mümkündür.

Çınar Life Şahinbey hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0 (532) 065 77 27 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…