Kategoriler
Proje Haberleri

Çınar Park Evleri Antalya lansman fiyatlarıyla satışta

Çınar Park Evleri Antalya konut projesi lüks ve ayrıcalıklı mimarisi ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Kepez İlçesinde yükselen proje NMS İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz proje aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kepez İlçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup ayrıcalıklı dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Çınar Park Evleri Antalya hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, otopark, dinlenme alanları gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca sitenin büyük bir kısmı yeşil alana ayrılmış olup çocuklar için oyun alanları da bulunmaktadır.

Kepez konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 100 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Çınar Park Evleri Antalya konumu ve fiyatları hakkında

Antalya Kepez konut projesi, Varsak Karşıyaka Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Konut projesinde yer alan brüt 100 metrekare 2+1 tip daireler 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 221 61 55 ve 0532 304 07 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…