Kategoriler
Proje Haberleri

Çınarhan Konutları Konya Selçuklu’da yükseliyor

Çınarhan Konutları Konya konut projesi Çınar ağacından ilham alınarak planlanan yapısı ve ayrıcalıklı özellikleri ile dikkat çekmektedir. Konya’nın Selçuklu İlçesinde yükselen proje Gümüşhan İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuklu İlçesi Selçuk Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup ayrıcalıklı dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Çınarhan Konutları Konya hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, beyaz eşya, gömme dolap, ebeveyn banyosu, klima, panjur, ankastre set gibi olanaklara sahiptir.

Site içerisinde bisiklet parkı, basketbol/voleybol sahası, ortak salon, çocuk parkı, kamelyalar gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca /kapalı ve açık otopark, kamera sistemi, kapıcı dairesi, jeneratör gibi olanaklar da yer almaktadır. Selçuklu konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar +1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 242 metrekare olarak tasarlanmıştır. Konut projesi toplam 41 daireden meydana gelmektedir.

Çınarhan Konutları Konya konumu ve fiyatları hakkında

Konya Selçuklu konut projesi, şehrin merkezinde ulaşım sorunu olmayan konumda yer almaktadır. Aynı zamanda proje sağlık ocağı, market, park, okul gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Daireler 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 238 28 52 ve 0507 618 92 24 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…