Kategoriler
Proje Haberleri

Çırağan Pelit Park daireleri Fatsa’da yükseliyor

Çırağan Pelit Park projesinin 3 + 1 odalı 52 adet dairesi Ordu – Fatsa’da satışa çıktı. Proje alanında yükselen 2 blok, en kaliteli yapı malzemeleriyle inşa edilmektedir. Ayrıca yaklaşık olarak 1.800 metrekare yüzölçümüne sahip olan proje arazisinin 1.500 metrekarelik bölümü ortak alandır. Dairelerin brüt büyüklükleri ise 152 metrekaredir. Bu daireler akıllı ev sistemine sahip olmakla birlikte jeneratör altyapısına, yangın alarmına ve görüntülü diyafon sistemine sahiptir.

Ebeveyn banyosu ve giyinme odası gibi daire özellikleri dışında blokların bazı özelliklerinden de söz edilmelidir. Örneğin yangın merdiveni, çift asansör, otopark alanı ve çocuk oyun alanı bu özellikler arasındadır. Konutların dış cephe yalıtımı ise ustalıkla gerçekleştirilmiştir. Ayrıca sitenin konumu, Pelit İnşaat’ın bu projesini öne çıkaran bir diğer detay olarak görülebilir.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

Pelit İnşaat, proje alanı olarak Ordu – Fatsa’nın Dolunay Mahallesi’ndeki Bahçeşehir Sokak’ı tercih etmiştir. Bu sokak, kıyı bölgesinde yer alan Samsun – Ordu Yolu’na çok yakındır. Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu, Şok, BİM, Ekomini şubeleri ve Mevlana Camii yürüme mesafesinde yer alır. Ayrıca Efekent Sitesi, Korupark Sitesi ve Durukent Sitesi gibi çeşitli site alanları da aynı civardadır. Çırağan Pelit Park konutları, Ordu ilinin en nezih ve güvenli bölgelerinden birinde yükselmektedir.

Çırağan Pelit Park satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ordu – Fatsa satılık daire çeşitleri oldukça fazladır. Pelit İnşaat’ın bu projesi ise bu konutlar arasındaki en konforlu ve en ekonomik dairelerden oluşur. Dolayısıyla Çırağan Pelit Park satılık daire fiyatları yaklaşık 395.000 – 475.000 TL arasındadır. Bununla birlikte tüm daireler krediye uygundur.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için ulaşılabilecek olan numaralar ise şöyledir:

  • 0535 571 71 38
  • 0452 424 02 34

 

Exit mobile version