Kategoriler
Proje Haberleri

City Life 10 yüzde 0.99 faiz oranı ile satışta

Proje Enisler Gayrimenkul Yatırım AŞ. tarafından Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. City Life 10 projesi içerisinde 2+1 tip daireler yer alıyor.Bu proje aynı zamanda Balıkesir’in ilk modern projelerinden biridir. Projede fiyatlar ne kadar? Daire tipleri neler? Sosyal alanlar var mı? Ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

Enisler Gayrimenkul AŞ. tarafından Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen City Life 10 projesi ile karşımıza çıkıyor. Konut projesi yeni bir ödeme planı kampanyası ile karşımıza çıkıyor. Kampanya kapsamında yüzde 0,99 faiz oranı ve 120 ay vade imkanı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

City Life 10 fiyatlar ne kadar?

11 katlı rezidansın bloğundan meydana gelen projedeki 2+1 tip daireler brüt 107 metrekare büyüklüğe sahiptir. 2+1 tip daireler 709 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daireler içerisinde balkon ve 1 adet banyo bulunmaktadır. Daireler içerisindeki her odada yangın alarm sistemleri ve gaz sensörü mevcuttur. Ulaşım hattının merkezinde bulunan ve alışveriş merkezinin yanında olan olan bu proje, ulaşım sorununu ortadan kaldıracak.

Dairenin sağladığı imkanlar neler?

City Life 10 projesi içinde bulunan daireler sadece ev içerisinde değil, dışarıda da bizlere ayrı bir konfor sunmayı hedefliyor. Site içerisinde bulunan 11 metrekare büyüklüğünde ortak yeşil alanlar, yürüyüş yolu var. Ayrıca açık ve kapalı otopark alanları, kafeler, restoranlar, alışveriş mağazaları, fitness salonu, sauna vardır. Bunların dışında masa tenisi ve bilardo gibi alanlar da yer alıyor. Sadece yetişkinler için değil, küçük çocuklar için de düşünülen yeni yaşam alanları vardır. Bunlar; mini kulüp, çocuklar için yüzme havuzu ve oyun alanları. Çocuklara sunulan bu imkanlar, onların sosyalleşmesi ve yeni arkadaş edinmeleri için büyük bir fırsat. Dışarıda sizi bekleyen bu yeni yaşam alanı 7/24 güvenlik garantisini de sizlere rahatlıkla sunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

City Life 10 projesi Balıkesir ili, Altıeylül İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer alıyor. Site, Burda AVM, Atatürk Şehir Hastanesi ve Balıkesir adliyesine yakın bir konumda bulunuyor. Aynı zamanda site içerisinde ortak yeşil alanlar, yüzme havuzları, kafeler, alışveriş mağazaları, açık ve kapalı otoparklar, masaj salonları, saunalar, basketbol sahası, çocuk havuzu, mini oyunları, mini kulüpler, ortak alanların ve asansörlerin elektriğini sağlayan jeneratörler  bulunuyor.

Tel: 0266 502 12 12

Exit mobile version